Yhteystiedot ja maksut

Nuorisojaoston vetäjänä toimii Sami Hämäläinen (p. 040 846 0709) Jätä tekstari tai whatsappi, jos et tavoita, niin soittaa takaisin.). Sähköpostitse hänet tavoittaa osoitteesta: sami.hamalainen76[ät]gmail.com

Nuorten harjoituksista ja muista tapahtumista tiedotetaan myös sähköpostitse. Jos haluat liittyä sähköpostilistalle, niin lähetä asiasta viesti Samille.

Mukaan toimintaan pääsee saapumalla paikalle – ennakkoilmoittautumista ei vaadita lasten harkkoihin. Lapsi saa tutustua suunnistuskouluun kaksi kertaa maksutta. Kahden kokeilukerran jälkeen huoltaja ottaa yhteyttä seuran sihteeriin Tiina Sundvalliin (p. 041 4361 120
tiina.sundvall[ät]dnainternet.net). Ilmoittautumiseen tarvitaan vähintään: lapsen nimi ja syntymävuosi, postiosoite sekä huoltajan nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Suunnistuskoulu-/ jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse.

Suunnistuskoulun hinta kaudella 2020 on 70 euroa perheen ensimmäiseltä lapselta ja 50 euroa jokaiselta perheen seuraavalta (alle 15-vuotiaalta) lapselta.

Lapsen huoltaja vastaa siitä, että lapsen vakuutusturva on kunnossa. (Seura ei siis enää lunasta lisenssejä lapsille ja nuorille.) Monet lapsivakuutukset kattavat myös suunnistuksen, mutta huoltajien tulee tarkistaa tämä. Yksi vaihtoehto on hankkia lapselle vakuutuksellinen lisenssi. Myös, mikäli lapsi haluaa osallistua kilpailuihin, tarvitaan lisenssi (saa lunastettua myös ilman vakuutusta). Vanhemmat hankkivat lisenssin lapselleen.

Suunnistuskoulumaksuun sisältyy:
– vuoden 2020 kaikki ulko- ja saliharjoitukset
– pääsy Torstairasteille ilmaiseksi
– kilpailujen osanottomaksut (lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja)
– muut yhteiset tapahtumat, kuten leirit (omavastuuhinta)
– mahdollinen suunnistuskoulumateriaali
– harjoituspaita lainaksi
HUOM!  Lapsella tai nuorella tulee olla voimassaoleva vakuutuksellinen lisenssi tai nuorella tulee olla tapaturmavakuutus, joka kattaa myös suunnistustoiminnan. 

Aiempina kesinä aloittaneet juniorit maksavat vain seuran jäsenmaksun (eivät siis lisäksi suunnistuskoulumaksua). Jäsenmaksu vuonna 2019 on 70 euroa/perheen ensimmäinen lapsi ja 50 euroa/ perheen seuraava (alle 15-vuotias) lapsi.