Nuoriso

Lasten ja nuorten kesäharjoitukset alkavat koronaepidemian jälkeen

Lasten ja nuorten suunnistusharjoitukset aloitetaan heti, kun koronavirusepidemia hellittää ja poikkeustoimet puretaan. Ilmoitamme suunnistuskoulun ja lasten harjoitusten alkamisesta näillä nettisivuilla, Nimenhuudossa ja Facebookissa. Koronavirusepidemian ajan tarjoamme omatoimisia suunnistusharjoituksia. Nämä löydät nimenhuudosta ja voit myös tiedustella niistä Sami Hämäläiseltä, p. 040 846 0709, sami.hamalainen76@gmail.com

Nuorisocup onnistuneesti takana

Kesän ensimmäinen Savo-Karjalan alueen nuorisocup kisattiin Kuopio-hallin ympäristössä. Iloisia ilmeitä nähtiin niin kisailijoiden kuin järjestäjienkin kasvoilla. Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille!

Tulokset löydät TÄSTÄ
ja väliajat VÄLIAJAT


Nuorisocup 5.5.2019

Nuorisocup on Savo-Karjalan alueen lasten ja nuorten oma leikkimielinen suunnistuskisasarja. Kuopion Suunnistajat järjestää 5.5.2019 klo 15 sprinttisuunnistuksen, joka aloittaa kesän nuorisocupit. Kisapaikka sijaitsee Kuopion kantakaupungin alueella. Tarkempi kisapaikka ja aikataulu julkaistaan lauantaina 4.5. Kuopion Suunnistajien sivuilla http://www.kuopionsuunnistajat.fi/

Sarjat: D8RR, H8RR, D10RR, H10RR, D12TR, H12TR, D14, H14, D16 ja H16. Aikuinen saa tarvittaessa juosta aloittelevan lapsen perässä.

Ilmoittautumiset seuraavan linkin kautta viim. torstaina 2.5.2019 klo 23.59.Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/R96LkFYhVRLAwKz29

Osanottomaksu: 6€ muilta kuin Kuopion Suunnistajilta.

Kaikille osanottajille kisan jälkeen pieni muistaminen.

Tervetuloa!

Lasten ja nuorten saliharkat

Lasten ja nuorten saliharkat käynnistyvät tiistaina 2.10.2018 Rajalan koululla Puijonlaaksossa (Sammakkolammentie 14).

Pienempien (n. 7-10 -vuotiaille) harkka on klo 17-18 ja isompien harkka (n. yli 10. v.) klo 17-18.30. Käynti Rajalan saliin on Sammakkolammen puolelta katoksen oikeanpuoleisesta sisänurkasta (kasvot kohti koulua). Ensimmäisillä kerroilla rastilippu opastamassa katoksen oikeassa nurkassa. Ovi ei ole auki koko harkan aikaa. Varustuksena pienemmillä joustavat sisävaatteet ja vesipullo, isommilla lisäksi sisäpelikengät.

Lapsille ja nuorille oma kisa ke 5.9.18

Sprinttisuunnistuskisat käydään Väinölänniemen puistoalueella. Kokoontuminen Stadion-rakennuksen takana. Pysäköinti vain sallituille paikoille, liikenteenohjaus järjestetty.
Saavu ajoissa paikalle, sillä kaikki autot eivät mahdu lähiparkkiin. Aikaa on hyvä varata myös kilpailuohjeisiin tutustumiseen ja alkuverryttelyyn.
Kilpailuohjeet nähtävillä kisapaikalla.

Ensimmäiset lähdöt klo 18, lähtöajat löytyvät allaolevan linkin takaa.
Lähtö ja maali sijaitsevat eri paikassa. Maalista siirrytään takaisin lähdön luokse, jossa mehutarjoilu. Kaikille RR- ja TR-sarjalaisille kisan jälkeen pieni yllätys.

Ilmoittautuminen päättynyt.

Kaikille RR- ja TR-sarjalaisille kisan jälkeen pieni yllätys.

Tervetuloa!

Vänärisprintin lähtöajat

Särkänniemeen!

Perinteinen lasten, nuorten ja perheiden kevätreissu Särkänniemisuunnistukseen la 19.5. Ilmoittautumiset viimeistään la 12.5.18

Sähköpostissa lisätietoa. Mikäli spostiviesti ei sinua tavoittanut, ota yhteyttä Päiviin: paivi.leppis[ät]gmail.com

Lasten ja nuorten kesäkausi käynnistyy

Lasten suunnistuskoulu sekä lasten ja nuorten harkat pyörähtävät käyntiin ti 24.4. klo 18.00 Rajalan koululla Puijonlaaksossa. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin jo aiemmin aloittaneetkin! Harrastusta voit kokeilla kaksi kertaa maksutta. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan tutustumaan suunnistuksen saloihin!

Kauden 2018 ulkoharkat ovat eri puolilla kaupunkia tiistaisin klo 18 – muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Alustavan kalenterin löydät näiltä sivulta http://www.kuopionsuunnistajat.fi/lapset-ja-nuoret/suunnistuskoulu-ja-harjoitukset/viikko-ohjelma/ Tutustu myös Nuoriso-sivujen muihin osioihin.

Varmista harkkapäivänä Nimenhuudon Kuosutreeneistä mahdolliset lisäohjeet tai muutokset https://kuosutreenit.nimenhuuto.com/ 

Jalkaan tarvitset pitkälahkeiset housut ja metsään sopivat kengät (ei crocsit tai sandaalit) sekä vesipullon, joka odottaa harkan lähtöpaikalla. Erityisiä varusteita et siis välttämättä tarvitse.

Lisätietoja Päivi Leppävuorelta p. 040 5029359 (klo 16 jälkeen: jätä tekstari tai whatsappi, jos et tavoita, niin soitan takaisin)

Lasten ja nuorten kesää

Kesäkauden harjoitukset on tarkoitus aloittaa ti 24.4. Rajalan koululla, mikäli silloin ei ole metriset hanget;-) Harjoitukset siis jatkossa tiistaisin. Seuraa Nuoriso-sivua 

Leimaus-leiri 4.-7.6.2018 kutsuu
Lasten ja nuorten huippuleirille ilmoittautuminen on avattu! Leirillä ohjelmaa kaikentasoisille 8-18 -vuotiaille suunnistajille – myös aloittelijoille. Ilmoittaudu viimeistään 7.4. sähköpostiin tulleiden ohjeiden mukaisesti.
Mikäli et ole saanut sähköpostia, laita viestiä osoitteeseen: paivi.leppis[äät]gmail.com

Lasten ja nuorten syyskausi käynnistyy

Kesätauko rastiviikkoineen on ohi ja syyskauden suunnistuskoulu ja harkat starttaavat jälleen. Kokoontumiset ovat maanantaisin klo 18 eri puolilla kaupunkia. Tarkimmat tiedot löytyvät aina Nimenhuudosta (linkki oikealla). Lisätietoa myös Nuoriso-sivuilta

Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa vuotta – tervetuloa!

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu ja harkat 2017

Tervetuloa lasten ja nuorten suunnistuskouluun ja harkkoihin!  Vuoden 2017 suunnistuskoulu alkaa ma 24.4 klo 18 Rajalan koulun pihalla. Mukaan voi kuitenkin tulla missä vaiheessa vuotta tahansa. Kokoonnumme pääsääntöisesti maanantaisin.

Lisätietoa seuramme lasten ja nuorten toiminnasta löydät näiltä Nuoriso-sivuilta (ks. vasen palkki) ja ennen harkkaa Nimenhuudosta.
Jatkossa tarkemmat ohjeet suunnistuskouluun + harkkoihin julkaistaan Nimenhuudon KuoSutreenit-sivuilla. Sivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ
tai suoraan etusivun pikalinkeistä.

Ohjeet Nimenhuudossa toimimiseen:
Kaikki Nimenhuudon tulevat tapahtumat saat näkyviin klikkaamalla yläpalkista Tapahtumat-kohtaa.
Tapahtuman kaikki tiedot tulevat näkyviin, kun painat kyseisen tapahtuman näkyvissä olevaa tekstiä.
Tapahtumapaikan kartan (Googlemaps) saat klikkaamalla harjoituksen osoitteen vieressä olevaa sinisenä näkyvää [kartta] -sanaa. Tätä kautta voit hakea reittiohjeen vaikkapa kotoasi harkkapaikalle.
Huom! Samaan aikaan (yleensä maanantaisin) toteutuu kaksi harjoitusta: A)Sudet ja Hurjat Hirvet sekä aikuiset ja B) Suunnistuskoulu sekä lasten ja nuorten harkat (=Siilit, Ketut ja Ilvekset).