Kuntosuunnistus

TERVETULOA RASTEILLE KUNTOILEMAAN

Näillä sivuilla kerrotaan Kuopion Suunnistajien järjestämistä kuntosuunnistustapahtumista, joihin voivat osallistua kaikki halukkaat karttamaksulla. Karttamaksujen suuruudet löydät Ohjeiden alta ’Torstairastiohjeet’.

Kaikissa kuntosuunnitustapahtumissa liikutaan omalla vastuulla. Jos et ole aikaisemmin suunnistanut, lue Ohjeet-sivulta aloittelijan kirjekurssi ja kuntosuunnistajan turvaohjeet.

Kuntosuunnistuksen päätuote ovat meillä liki neljäkymmentä vuotta jatkuneet Torstairastit.

Lue Ohjeet-sivulta Torstairastiohjeet ja katso Torstairastit-sivulta milloin ovat seuraavat rastit ja tule mukaan.

Torstairastikauden ulkopuolella keväällä ja syksyllä pidämme satunnaisia rasteja kelien sallimissa rajoissa. Nämä rastit eivät näy Torstairastit-sivulla vaan ne ilmoitetaan KuoSun Kalenteri – sivulla ja Savon Sanomien urheilumuistiossa.

Voit kuntoilla myös kiintorasteilla, joista kerrotaan Kiintorastit – sivulla. Järjestämme tilauksesta opetusrasteja, joista kerrotaan Opetusrastit – sivulla. Ja seuran jäsenille järjestämme rajattomasti suunnistusopetusta jäsenetuna. Jos haluat oppia lisää, ota yhteyttä!

Kuopion seudulla kuntorasteja järjestävät myös Siilin Rasti, Nilsiän Nujakka ja Säyneisen Salpa. Näiden seurojen rastiohjelmat näet seurojen omilta verkkosivuilta.

Torstairastit hoidamme talkootyönä. Jotta rastit jatkuisivat vielä ainakin seuraavat 40 vuotta, otamme mukaan uusia ihmisiä opettelemaan ratamestariryhmiin ja opastajiksi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä. Ratamestariohjeet Torstairastien järjestäjille ovat myös Ohjeet-sivuilla.

Lisätietoja

Aarne Keurulainen, sähköposti: keuru[ät]dnainternet.net