Ajankohtaista

Kiitos osallistujille

Kuopion Suunnistajat kiittää kaikkia SM-viestissä mukana olleita suunnistajia ja katsojia. Onnistuimme yhdessä luomaan hienot puitteet ja tunnelman. Tavataan Kuopio-Jukolassa 2014!

Kuvagalleria

SM-viestissä otettuja valokuvia pääset selaamaan vaikkapa tästä:  Valokuviin

Löytötavaroita

Kisapaikalta on löytynyt tavaroita, joiden kotipaikka on mm. Turku, Jämsä, Mustasaari, Lavia ja Mikkeli. Kadotettuja tavaroita voi kysellä osoitteesta: sari.jetsonen(at)jukola.com.

Tulokset ja Reittihärveli julkaistu

Viralliset tulokset on nyt julkaistu. Tulokset ja Reittihärveli löytyvät SM-viestin kisasivuston alasivulta ”Tulokset”.

Tulokset -sivuilta löytyy myös väriaika-analyysi.

Lisätty myös linkki GPS-seurantaa

Sääennuste

Hyvää huomenta! Kisapäivälle ennustetaan poutaa ja lämpötila voi iltapäivällä nousta jopa 17 C asteeseen. Tervetuloa SM-viestiin!

Sääennuste

Kilpailukeskuksessa viimeistellään

Kilpailukeskuksessa on viestikilpailun aattona käynyt kova kuhina. Rakenteet olivat viimeistelyvaiheessa ja tietoliikenneyhteyksiä testattiin. Välillä muutama sadekuuro hurahti komeiden maisemien yli, mutta huomisen sääennuste ”lupaa” poutaa. Puitteet ovat valmiina.

Viestikilpailua voi seurata Online-tulospalvelusta, Twitteristä, Uutisista ja Kuvagalleriasta. Katso tarkemmat tiedot kisasivujen valikosta: Uutiset, jutut ja kuvat.

Pysäköintimaksu peritään poistuttaessa

Muutoksena aikaisempaan tietoon: pysäköintimaksu (3 eur) peritään kilpailukeskuksesta poistuttaessa. Varaa tasaraha.

SM-viestiin 301 joukkuetta

Ilmoittautuminen päättyi torstaina 6.9 klo 24:00. Kaikkiaan joukkueita on mukana 301. Niissä suunnistaa yhteensä 975 kilpailijaa. Miesten sarjassa paremmuuttaan ratkoo 72 joukkuetta ja naisissa 53. Joukkueet ovat nähtävissä Ilmoittautuneet joukkueet -sivulla.

Sarja
Joukkueita
Sarja
Joukkueita
 H21      72 D21      53
 H20      18 D20      20
 H18      22 D18      23
 H16      46 D18      47

Kilpailuohjeet ja kilpailukeskus lisätty

Kilpailuohjeet (5.9) ja kilpailukeskuksen kartta on lisätty kisasivuille. Kilpailuohjeiden viimeisin, päivitetty versio julkaistaan kisa-aamuna kilpailukeskuksen ilmoitustaululla.

Kisaravintola lisätty

SM-sivustolle on lisätty otsikko Kisaravintola. Katso etukäteen ravintolan tarjontaa ja edullisia hintoja. Tilaa vaikka koko seuralle ennakkoon!