Torstairastit alkavat 7.5. Kuopion Sorsasalosta


Perinteisiä KuoSun Torstairasteja järjestetään koronasta huolimatta, mutta poikkeusjärjestelyin.

Rastit pidetään omatoimirasti -periaatteella kuten toimittiin maalis-huhtikuussa kevätrastien aikana. Radat ovat maastoissa aina torstaista klo 16:00:sta seuraavaan keskiviikkoon asti. Voit tällä ajanjaksolla käydä oman aikataulusi mukaan kiertämässä radat.

Ratoja aina kolme, A, B ja C-radat. Maastossa rastilipuissa on rastikoodit. Niiden avulla voit varmistaa olevasi oikealla rastilla. 

Ratojen luokitus on seuraava: 

A-rata on tarkoitettu kokeneille suunnistajille. Rata on vaativa ja fyysisesti haastavin. Pituus noin 5-6 km.

B-rata on tarkoitettu suunnistuksen perusteet hallitsevalle. Rata on vaativahko, mutta fyysisesti selvästi kevyempi kuin A-rata. Pituus noin 3-4 km.

C-rata sopii erinomaisesti suunnistuksen alkeita harjoitteleville ja lajiin tutustujille. Rata helpohko ja fyysisesti kevyt. Pituus noin 2-3 km.

Tapahtumakohtaiset tiedot löydät parhaiten https://kuopionsuunnistajat.nimenhuuto.com/events palvelusta, jossa myös infoa ilmoittautumisesta yms.

Tulostettavan kartan saa www.rastilippu.fi palvelusta, jonne seuran ulkopuoliset voivat suorittaa myös maksun. Seuran jäsenet ja opiskelijat suorittavat maksun suoraan seuran tilille.

Painettu kartta vain etukäteen tilanneille. Tilaukset on tehtävä rastien alkua edeltävänä tiistai-iltana klo 20:00 mennessä erillisellä lomakkeella. Tilauslinkki Nimenhuudon tapahtumainfossa!

KuoSun jäsenenä saat rastit -50% alennukselle (3€/kartta) eli kannattaa kuulua seuraan jo tämänkin edun takia.

Torstairastit muutetaan perinteisesti järjestettäviksi , kun koronatilanne helpottaa ja on mahdollista siirtyä perinteiseen kuntosuunnistukseen. Seurataan tilannetta. Nimenhuudosta löydät viimeisimmän tiedon tulevista tapahtumista.

Muista viranomaisten ohjeistus ja pidä turvaväliä muihin!

Ilmoita rasteille menosta kotiväelle ja pidä puhelin metsässä mukana. Hätätilanteissa soita 112!

Lisätietoa kuntosuunnistus@kuopionsuunnistajat.fi tai 044 546 8438

Takaisin