Tiedote koronavirusepidemian vaikutuksista Kuopion Suunnistajien toimintaan

Koronavirusepidemia vaikuttaa myös Kuopion Suunnistajien toimintaan voimakkaasti, mutta pyrimme silti pitämään seuratoiminnan yllä ja kehitämme uusia tapoja suunnistusharrastukseen. Joten seuraa nettisivujamme, Nimenhuutoa (kuosutreenit) ja sosiaalista mediaa, tiedotamme näillä foorumeilla seuran toiminnasta.

Tilanne tällä hetkellä (14.3.2020)

  1. Koska seuratoimintapäivä on jouduttu perumaan, pääset ottamaan kantaa Kuopion Suunnistajien strategian ja toimintalinjausten laadintaan tästä linkistä: https://forms.gle/vfJfdxSRcq3Mkhy98 . Seuratoimintapäivä tullaan järjestämään sopivana ajankohtana, kun tilanne normalisoituu, mutta näin pääsemme asiaa pohtimaan aikaisemmin.
  2. Lasten saliharjoitukset ja pääasiassa muutkin sisätiloissa tapahtuvat harjoitukset on peruttu. Korvaavana harjoittelumuotona suunnittelemme harjoituksia, joita lapset voivat käydä joko itsenäisesti tai yhdessä vanhempien kanssa tekemässä maastossa tai kaupunkiympäristössä.
  3. Aikuisten harjoituksia ja myöhemmin keväällä myös kuntorasteja pyrimme järjestämään niin, että ne on mahdollista käydä tekemässä omatoimisesti ilman ryhmäkokoontumisia.

Joten pysy kuulolla, edes korona ei pysäytä suunnistajia 🙂

Takaisin