Tervetuloa KuoSun uusitulle sivustolle!

www.kuopionsuunnistajat.fi on uudistunut, entiset sivut palvelivat  kunniakkaasti varsin pitkään huomioiden nykyajan tietotekniikan kehittymisen tahdin.

Uusilla sivuilla on päävärityksenä punertava-ruskea, joka on seuran -70 luvun perinteitä  kunnioittava ja hopean harmaaseen yhdistettynä vastaa nykysiä seurapuvun värejä. Oikean reunan bannerit kertovat lähivuosien tulevista tapahtumista.

Uutuuksia ovat esimerkiksi uutispalsta ja uudistunut KuoSun kalenteri, jossa tapahtumat ja tapahtumapaikat ovat näkyvissä ja usein myös google map-linkki on nähtävillä.

Hyvä vierailija: voit jättää viestin tai tervehdyksesi Avoimelle Linjalle, halutessasi viestiisi vastataan julkisesti ylläpidon toimesta.

Huom Kuosun jäsenet!  rekisteröidy vasemmalta alhaalta Rekisteröidy-painikkeen takaa löytyvällä lomakkeella ja aktivoi tunnuksesi sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta. Rekisteröityneenä voi seurata vain jäsenille tarkoitettuja tiedotteita ym. asioita.

Mikäli haluat toimia verkkotoimittajana eli lisätä uutisia ja artikkeleita omatoimisesti luettavaksi sivuille, lähetä postia ylläpidolle. Järjestämme kotisivukoulutusta joulukuun aikana.

Sivut ovat vielä testausvaiheessa, sisältöä lisätään ja mahdollisesti muutetaan paljonkin lähiaikoina. Mikäli huomaat ongelmia tai haluat antaa muuten vain palautetta, lähetä sitä sivuston ylläpidon kautta tai kirjoita Avoimelle Linjalle.

Sittenpä vain surffailemaan, ole hyvä! 

Parempia hiihtokelejä odotellessa,

webmasterit Joona Putkonen ja Timo Tuovinen

 

Takaisin