Taattua laatua suunnistukseen

Teippirulla esittelee nuoren naisen, jonka sukunimi paljastaa kokeneemmille suunnistajille kaiken oleellisen. Kirvesmies! Läheltä seuranneena, voin vakuuttaa, että nimi tulee löytymään jatkossakin tuloslistojen kärkipäästä. Tässä suvussa tiedetään, miten suunnistajaksi synnytään.

Annika K

1. Koko nimi? Laura Annika Kirvesmies
2. Syntymäkuukausi? Joulukuu
3. Perheeseen kuuluu? Pikkuveli Atte, äiti ja iskä.
4. Kilpailusarja vuonna 2016? D18
5. Milloin ja miten aloitit suunnistuksen? Kuulin 7-vuotiaana Pielaveden Sammon oravapolkukoulusta ja halusin ehdottomasti mukaan myös sinne yleisurheilu-, hiihto- ja jumppaharrastuksen lisäksi. Eka suunnistuskisani oli KuoSun järjestämä Nuorisocup vuonna 2007. Sammon suunnistustoiminnan loputtua vaihdoin Iisalmen Visaan ja pari vuotta myöhemmin KuoSuun, koska siellä oli enemmän samanikäisiä suunnistajia.
6. Parasta suunnistuksessa? Lajin monipuolisuus ja se ettei koskaan tule vastaan kahta samanlaista kisaa tai edes samanlaista rastiväliä. Myös kisareissut, leirit ja kaverit kuuluvat ehdottomasti lajin parhaimpiin puoliin.
7. Mehevin pummisi? Aika monta mehevää pummia on tullut tehtyä, mutta varmaan yks parhaimmista (pahimmista) on Kasurilan kansallisista vuodelta 2010, jolloin kisasin 12-sarjassa. Kyseessä oli aika lyhyt rastiväli, sillä välin parhailla aikaa siihen kului reilu 2min. Rastivälillä menin laskettelurinteen yli ja aloin etsiä rastia seuraavasta laskettelurinteiden välisestä metsiköstä, joka oli selkeästi alle 100m leveä. Rasti ei löytynyt kuitenkaan ihan suunnitelmien mukaan vaan sain aikaa rastivälillä kulumaan yli 16min käymättä kertaakaan katsomassa laskettelurinteessä, missä kohti rinnettä olin. Yli 16 minuutin haravointi kuitenkin palkittiin ja lippu löytyi vihdoinkin.
8. Peukalo vai levy? Levy
9. Tavoitteet? Kehittyä suunnistajana ja tehdä mahdollisimman monta onnistunutta suoritusta vielä tälle kaudelle.
10. Kenelle heität teippirullan? Toiselle Annikalle eli Annika Sopo, ota koppi!

Takaisin