Suunnistuskesä 2016

Alkaa kuume nousta muutenkin kuin vatsataudin takia. Kisakausi lähestyy. Kaikki ne talven juostut tai juoksemattomat metrit paljastuvat pian. Eka kisa, eka rasti tänä vuonna. Sitä tunnetta…aah. Jalka nousee taas muutaman sentin korkeammalle pelkästä löytämisen ilosta. Toisaalta laji on sellainen, että kohta kumarretaan nöyrästi rastijumalalle, jos malttia ei ole takalohkossa.

Kisat ovat edistyneemmän suunnistajan kohokohtia. Jos kilpailu ei kiinnosta, on Kuopiossa mahdollista osallistua suunnistusharjoituksiin ilman hirveää kilpailuviettiä. Harjoituksemme ovat kaikille avoimia. Muista kuitenkin, että KuoSuun kuulumattomat kärsivät harjoituksista karttamaksun verran.

Yleistietoa harjoituksista:

Maanantai on nuorten päivä.

Maanantain harjoitukset suunnitellaan nuorten harjoitusten ohjelman mukaisesti. Aloitteleville ja pienimmille suunnistajille on suunniteltu omat harjoitukset. Lue lisää Nuoriso-sivuilta. Edistyneimmille nuorille maanantain harjoitukset ovat vaativia. Niistä on iloa myös kokeneille suunnistajille. Myös aloittelevat suunnistajat ovat tervetulleita.

Tiistain taitoharjoitus

Harjoitus on vaativa. Niissä on eri teemoja suunnistuksen eri osa-alueilta. Tiistain harjoitus käy kaikille enemmän suunnistaneille kuosulaisille. Eka kertaa suunnistusta kokeilevalle nämä voivat tuottaa eksymiskokemuksen.

Keskiviikko

Pikkurahalla pääset osallistumaan SiiRan tai SuoVan kuntorasteille. Kannattaa seurata netistä kotisivuja.

Torstai

Torstairastit. Pohjois-Savon suunnistusharjoitusten  El Clasico. Ei kaipaa esittelyä. Ole siellä tai orava…

Viikonloppu

Valmennusjaoston kesä pyörii kisojen ympärillä. Näitä varten harjoitellaan.

Tarkempaa tietoa harjoituksista löydät Nimenhuudosta. Paina logoa KuoSun etusivulla, kirjaudu sisään ja olet perillä harjoituksista.

Takaisin