Omatoimirasteille nauttimaan luonnosta ja auringosta

Kuopion Suunnistajat tarjoavat mahdollisuuden nauttia liikunnan riemusta ilman koronapelkoa. Metsä tarjoaa mielenrauhaa ja sopivasti haastetta koko perheelle. Järjestämme torstairastikauden alkua odotellessa ns. omatoimirastit.

Omatoimirastit löydät Nimenhuudon KuoSutreeneistä. Samalla voit tutustua muihin seuramme tarjoamiin tapahtumiin. Omatoimirastit voit suorittaa yksin tai pareittain. Rastiliput ovat maastossa torstai – keskiviikko välisen ajan. Näillä rasteilla ei ole ajanottoa ja osallistujat ovat itse vastuussa suorituksestaan. Yksi rata on pituudeltaa noin 5-6 km ja siinä on oikaisumahdollisuuksia.

Karttatilaukset 25.3 alkaen ruotimo72@gmail.com tai 044-5468438 whatsApp, txt, soitto, savumerkki yms. Sovitaan, mistä kartan voi noutaa. Myös lähetys s-postiin onnistuu.

Muista, että kartta on Kuopion Suunnistajat ry omaisuutta. Sitä ei saa jakaa eteenpäin muille tahoille. Olemalla vastuullinen, voimme jatkossakin tehdä erinomaisia suunnistuskarttoja harrastajille.

KuoSun jäsenille omatoimirastit on ilmainen tapahtuma, ei-jäsenille maksu on 6€. Maksun voi suorittaa noudettaessa käteisellä (tasaraha) tai seuran tilille FI53 5609 1820 0200 08, viestiin: nimi+kevätrastit. Ota maksutapahtumasta kuvankaappaus ja esitä se karttaa noutaessa.

Omatoimirasteilla on ehdottamasti noudatettava voimassa olevia viranomaismääräyksiä, joten yli 10 henkilön ryhmissä liikkuminen kielletty! Suositaan pienryhmiä ja nautitaan liikunnasta.

Takaisin