Oho, kyllä se juoksee kovaa!

Mette

Teippirullassa esittäytyy neito, jonka jaloista löytyy yllättävän paljon juoksuvoimaa nuoresta iästä huolimatta. Vuorossa on Mette, Kurkimäen sisupussi, joka nappaa mestaruuskisoista mitalit taskuun tulevinakin vuosina.

1. Koko nimi? Mette Mikaela Nygård
2. Syntymäkuukausi? Maaliskuu
3. Perheeseen kuuluu? Äiti, isä ja isosisko Marikki.
4. Kilpailusarja vuonna 2016? D16
5. Milloin ja miten aloitit suunnistuksen? Joskus pienenä käynyt muutamilla iltarasteilla, mutta kunnolla vuonna 2010, josta melkein suoraan leimaus leirille.
6. Parasta suunnistuksessa? Lajin parista on saanut paljon kavereita ympäri Suomea, joita näkee kisoissa sekä leireillä. Sekä kisaaminen, jossa ei ratkaise pelkästään vauhti vaan, myös taitoa tarvitaan. Hyvänä päivänä voi olla mahdollisuus pärjätä, mutta huonoistakin päivistä oppii jotain.
7. Mehevin pummisi? Vuoden 2014 Fin5 suunnistusviikolla ensimmäisenä päivänä. Rastiväli oli todella helppo kuviorajoja ja aukkoa pitkin. Kompassista jäi suunta tarkistamatta ja lähdin 90 astetta väärään suuntaan ja päädyin juoksemaan väärällä aukolla edestakaisin. Minulla meni rastivälillä 23 minuuttia, kun nopeimmat menivät sen 2 minuutissa.
8. Peukalo vai levy? peukalo
9. Tavoitteet? Kerätä lisää plaketteja varastoon ja vakiinnuttaa sija muissakin kisoissa        kympinjoukkoon
10. Kenelle heität teippirullan? Ville Pasanen

Takaisin