Huippusuunnistaja KuoSuun!

Huhhuh! Iloiset uutiset kuopiolaisesta suunnistuselämästä jatkuvat. KuoSu on saamassa todellisen huippuvahvistuksen, kun maailmanmestari ja monessa suunnistusliemessä keitetty Mårtem Boostrom saapuu vahvistamaan savolaisseuran värejä.

Kirkkonummelta lähtöisin oleva sprinttisuunnistuksen maailmanmestari on viime vuonna edustanut ruotsalaista IFK Liidingöä, mutta erimielisyydet ruotsalaisseuran kompassivalmistajan sponsorisopimuksen kanssa ovat johtaneet päätökseen suunnata Kuopioon. ”KIlpailussa Mårtemista muiden suomalaisseurojen kanssa jouduimme satsaamaan jonkin verran lisää kilpailukykyisen joukkueen kasaamiseen. Toisaalta hänen oma kiinnostuksensa tulla Kuopioon auttoi asiaa” , sanoo KuoSun puheenjohtaja Tino Sumonen.  ”Kokonaispaketti Mårtemille rakentui siten, että hänen ei tarvitse keskittyä muuhun kuin urheilemiseen. Autoetu, ilmaiset ruokailut Studentiassa (yliopistoruokala toim. huom.) ja seurasujen joustava käyttö ovat osa tätä kokonaispakettia”, jatkaa Sumonen.

Mutta, mitä sanoo itse Boostrom. ”Elämässä on tiettyjä vaiheita, joiden aikana täytyy tarttua tilaisuuteen. Olen saanut yritystilat suuresta liikekeskuksesta Kuopion Matkuksesta. Myös liikekeskuksen ruotsalaispohjainen brändi helpotti valintaa tulla Kuopioon. Kielivaikeuksia ei siis tule olemaan. Tila on pieni, mutta edustamani tuotekaan ei toisaalta ole koolla pilattu. Liikeideani on alkaa myymään kuluttajille sprinttisuunnistuksessa käyttämiäni kilikelloja liikenneturvallisuutta parantavana tekijänä. Mitä suurempi kello, sitä bättre säkerhet! Liike avataan jo 1.4.2016. Avajaisissa esiintyy ruotsalainen Herreys, jonka kuuluisin kappale Diggi-loo, Diggi-ley tullaan laulamaan yhteislauluna heti virallisen avajaisseremonian jälkeen.”, lopettaa Boostrom.

Tervetuloa Kuopioon Mårtem!

Takaisin