Lasten ja nuorten kesäkausi käynnistyy

Lasten suunnistuskoulu sekä lasten ja nuorten harkat pyörähtävät käyntiin ti 24.4. klo 18.00 Rajalan koululla Puijonlaaksossa. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin jo aiemmin aloittaneetkin! Harrastusta voit kokeilla kaksi kertaa maksutta. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan tutustumaan suunnistuksen saloihin!

Kauden 2018 ulkoharkat ovat eri puolilla kaupunkia tiistaisin klo 18 – muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Alustavan kalenterin löydät näiltä sivulta http://www.kuopionsuunnistajat.fi/lapset-ja-nuoret/suunnistuskoulu-ja-harjoitukset/viikko-ohjelma/ Tutustu myös Nuoriso-sivujen muihin osioihin.

Varmista harkkapäivänä Nimenhuudon Kuosutreeneistä mahdolliset lisäohjeet tai muutokset https://kuosutreenit.nimenhuuto.com/ 

Jalkaan tarvitset pitkälahkeiset housut ja metsään sopivat kengät (ei crocsit tai sandaalit) sekä vesipullon, joka odottaa harkan lähtöpaikalla. Erityisiä varusteita et siis välttämättä tarvitse.

Lisätietoja Päivi Leppävuorelta p. 040 5029359 (klo 16 jälkeen: jätä tekstari tai whatsappi, jos et tavoita, niin soitan takaisin)

Takaisin