Yhteystiedot ja maksut

Nuorisojaoston vetäjänä toimii Päivi Leppävuori (p. 040 5029 359 Jätä tekstari tai whatsappi, jos et tavoita, niin soitan takaisin.). Sähköpostitse hänet tavoittaa osoitteesta: paivi.leppis[ät]gmail.com

Lapsi saa tutustua suunnistuskouluun kaksi kertaa maksutta.

Suunnistuskoulun hinta kaudella 2018 on 70 euroa perheen ensimmäiseltä lapselta ja 50 euroa jokaiselta perheen seuraavalta (alle 15-vuotiaalta) lapselta.
Loppuvuodesta aloittavat voivat maksaa myös kertamaksulla (7 €/kerta). Kertamaksu ei sisällä vakuutusta eli lapsi osallistuu vanhempansa vastuulla.

Lapsen huoltaja vastaa siitä, että lapsen vakuutusturva on kunnossa.

Suunnistuskoulumaksuun sisältyy:
– vakuutuksellinen lisenssi 31.12.2003 jälkeen syntyneille (Sport-id tarvitaan)
– vuoden 2018 kaikki ulko- ja saliharjoitukset
– pääsy Torstairasteille ilmaiseksi
– kilpailujen osanottomaksut (lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja)
– muut yhteiset tapahtumat, kuten leirit (omavastuuhinta)
– suunnistuskoulumateriaali
– harjoituspaita lainaksi
HUOM! 2003 tai aiemmin syntyneet nuoret eivät ole vakuutettuja seuran puolesta. Nuorella tulee olla voimassaoleva vakuutuksellinen lisenssi tai nuorella tulee olla tapaturmavakuutus, joka kattaa myös suunnistustoiminnan.

Suunnistuskoulumaksu maksetaan sähköpostitse lähetettävällä viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksaessasi tulosta itsellesi kuitti. Näytä kuitti seuraavalla suunnistuskoulukerralla ryhmän vetäjälle. Vakuutus astuu voimaan noin viikon kuluttua tästä – siihen saakka lapsi toimii suunnistuskoulussa huoltajansa vastuulla.

Aiempina kesinä aloittaneet juniorit maksavat vain seuran jäsenmaksun (eivät siis lisäksi suunnistuskoulumaksua). Jäsenmaksu vuonna 2018 on 70 euroa/perheen ensimmäinen lapsi ja 50 euroa/ perheen seuraava (alle 15-vuotias) lapsi.