Nuoriso

Lasten ja nuorten syyskausi käynnistyy

Kesätauko rastiviikkoineen on ohi ja syyskauden suunnistuskoulu ja harkat starttaavat jälleen. Kokoontumiset ovat maanantaisin klo 18 eri puolilla kaupunkia. Tarkimmat tiedot löytyvät aina Nimenhuudosta (linkki oikealla). Lisätietoa myös Nuoriso-sivuilta

Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa vuotta – tervetuloa!

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu ja harkat 2017

Tervetuloa lasten ja nuorten suunnistuskouluun ja harkkoihin!  Vuoden 2017 suunnistuskoulu alkaa ma 24.4 klo 18 Rajalan koulun pihalla. Mukaan voi kuitenkin tulla missä vaiheessa vuotta tahansa. Kokoonnumme pääsääntöisesti maanantaisin.

Lisätietoa seuramme lasten ja nuorten toiminnasta löydät näiltä Nuoriso-sivuilta (ks. vasen palkki) ja ennen harkkaa Nimenhuudosta.
Jatkossa tarkemmat ohjeet suunnistuskouluun + harkkoihin julkaistaan Nimenhuudon KuoSutreenit-sivuilla. Sivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ
tai suoraan etusivun pikalinkeistä.

Ohjeet Nimenhuudossa toimimiseen:
Kaikki Nimenhuudon tulevat tapahtumat saat näkyviin klikkaamalla yläpalkista Tapahtumat-kohtaa.
Tapahtuman kaikki tiedot tulevat näkyviin, kun painat kyseisen tapahtuman näkyvissä olevaa tekstiä.
Tapahtumapaikan kartan (Googlemaps) saat klikkaamalla harjoituksen osoitteen vieressä olevaa sinisenä näkyvää [kartta] -sanaa. Tätä kautta voit hakea reittiohjeen vaikkapa kotoasi harkkapaikalle.
Huom! Samaan aikaan (yleensä maanantaisin) toteutuu kaksi harjoitusta: A)Sudet ja Hurjat Hirvet sekä aikuiset ja B) Suunnistuskoulu sekä lasten ja nuorten harkat (=Siilit, Ketut ja Ilvekset).

Suunnistuskoulu + nuorten harkat

Tervetuloa lasten ja nuorten suunnistuskouluun ja harkkoihin!  Mukaan voi tulla missä vaiheessa vuotta tahansa. Kokoonnumme pääsääntöisesti maanantaisin.

Lisätietoa seuramme lasten ja nuorten toiminnasta löydät näiltä Nuoriso-sivuilta ja ennen harkkaa Nimenhuudosta.
Jatkossa tarkemmat ohjeet suunnistuskouluun + harkkoihin julkaistaan Nimenhuudon KuoSutreenit-sivuilla. Sivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ
tai suoraan etusivun pikalinkeistä.

Ohjeet Nimenhuudossa toimimiseen:
Kaikki Nimenhuudon tulevat tapahtumat saat näkyviin klikkaamalla yläpalkista Tapahtumat-kohtaa.
Tapahtuman kaikki tiedot tulevat näkyviin, kun painat kyseisen tapahtuman näkyvissä olevaa tekstiä.
Tapahtumapaikan kartan (Googlemaps) saat klikkaamalla harjoituksen osoitteen vieressä olevaa sinisenä näkyvää [kartta] -sanaa. Tätä kautta voit hakea reittiohjeen vaikkapa kotoasi harkkapaikalle.
Huom! Samaan aikaan (yleensä maanantaisin) toteutuu kaksi harjoitusta: A)Sudet ja Hurjat Hirvet sekä aikuiset ja B) Suunnistuskoulu ja nuorten harkat (=Siilit, Ketut ja Ilvekset).

Avoin NuorisoCupin suunnistuskilpailu Kuopiossa Jynkänvuoressa 13.6.2016

Avoin NuorisoCupin suunnistuskilpailu Kuopiossa
Jynkänvuoressa 13.6.2016

tulokset
väliajat

Read more

Särkänniemi-suunnistus 21.5.2016

Monien kevään kohokohta on Särkänniemi-suunnistus Tampereella. Tänä vuonna matkaan lähdetään lauantaina 21.5.16 kukonlaulun aikaan. Aamupäivällä kisaillaan ja iltapäivällä huvitellaan laitteissa. Kotiin palataan samana iltana n. klo 22.30.
Lisää infoa on lähetty postituslistalla oleville vanhemmille. Mikäli viesti ei perhettänne tavoittanut laita viesti paivi.leppis[ät]gmail.com , niin korjataan asia.
Mukaan tarvitaan myös aikuisia huoltajia, joita seura sponsoroi 🙂
Voitte tutustua kisasivuihin tästä.
Ilmoittautumiset ja ranneketilaukset viimeistään 15.5.16 klo 18

Suonenjoelle 15.5. kisailemaan

Lähde mukaan seikkailemaan Suonenjoen Vasaman järjestämään kisaan Rautalammille! Mukaan voi lähteä myös saattajasarjaan RR10S, jossa aikuinen kulkee lapsen mukana. Sarjoja löytyy kaikenikäisille. Jos et itse tiedä, mihin sarjaan kuulut / kannattaa osallistua, niin kysy rohkeasti ilmoittautuessasi Tiinalta.
Kisoihin lähdetään bussilla ja retken hinta on 6 €/matkaaja. Miksi menemme bussilla? Koska yhteisessä kyydissä lapset ja perheet tutustuvat helpommin toisiinsa.

Ilmoittautumiset kisaan ja bussikyytiin tai pelkkään bussikyytiin Tiina Sundvallille tiina.sundvall[äät]dnainternet.net (p. 041 436 1199). Kilpailuilmoittautumisessa mainittava nimi, sarja/syntymävuosiemit-numero/”tarvitsen laina-emitin”. Ilmoittautumiset viimeistään ma 9.5. klo 19.
Kisaan voit mielellään ilmoittautua itsekin IRMAn kautta vielä klo 24 saakka.

Suunnistuskoulu + nuorten harkka 1.6.2015

Paikka: Pirtin koulu, Pirtintie

Sudet + Hurjat Hirvet koululle klo 17.45 . Tästä siirtyminen harjoituksen lähtöpaikalle (maankaatopaikka).
Siilit ja Ketut ottavat mukaan pehmolelun (20-30 cm) pakattuna läpinäkyvään muovipussiin. Muille kompassi mukaan.
Siilit: Missä nalle luuraa? -pehmolelusuunnistus
Ketut: Kartoitus
Ilvekset: kartan suuntaaminen + rata
Myös uudet, tervetuloa!

Suunnistuskoulu + nuorten harkka 25.5.

Paikka: Puijonsarven koulu, Päiväranta
Siilit ja Ketut: teemana ruskea väri kartassa.
Ilvekset: Rinnesuunnistus radalla.
Maastossa on jonkin verran hakkuujätettä ja märkiä paikkoja, joten kumpparit ja kärsivällisyys ovat tarpeen! Myös kaatuneita jättikuusia voi matkan varrella bongailla.
HUOM! Koululla on samana iltana klo 18 eskarin kevätjuhla, mutta parkkitilaa pitäisi löytyä metsän laitaan kurkottavalta parkkikselta.
Tolppapaikoiltakaan ei (kai?) ole iltaisin tullut sakkoja. Sään salliessa lopuksi varustekirppis + suunnistuskenkien sovitusta.
Tervetuloa myös uudet suunnistajat!

Suunnistuskoulu ja nuorten harkat 18.5.

Sudet ja Hurjat Hirvet = isommat: klo 17.45 kokoontuminen Rautaniementien varressa Peikkometsän kohdalla. Tästä siirrytään kimppakyydein harjoituspaikalle Rautaniemeen.

Siilit, Ketut, Ilvekset ja uudet suunnistuksesta kiinnostuneet: Tällä kerralla bingosuunnistamme Peikkometsän lähiliikuntapuistossa. Oma kynä mukaan.
Lopuksi varustekirppari: osta/myy/vaihda + uusien suunnistuskenkien sovitusta.
HUOM! Pysäköinti Rautaniementien varressa, vuoropysäköinti.

Suunnistuskoulu ja nuorten harkat 11.5. klo 18

Paikka: Aurinkorinteen koulu, Mutkankatu 2 (Saaristokaupunki)

Ohjelmassa: Ryhmien pelisääntöjen laatiminen ja suunnistustehtävä. Suunnistustehtävässä radalla on 16 rastia ja rataa voi halutessaan lyhentää. Rata sopii eka kertaa yksin suunnistavalle, vanhemman kanssa yhdessä mentäväksi tai vaikkapa haamusuunnistukseen. Mitä SE tarkoittaa, selviää paikanpäällä. Älä turhaa pelkää, paikalla ei ole oikeita tai leikkihaamuja.
terv umaaH-irakaS

Suunnistuskoulun voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa – tervetuloa mukaan!