KuoSun Kangasala Jukolan joukkueet

Vuoden 2019 Jukolan ja Venlojen joukkueet.

Kaikki joukkueet on nyt ilmoitettu juoksujärjestyksineen Jukolan järjestelmään. Huomaa, että joukkueista on tippunut juoksijoita. Varsinkin jusseille riittää osuuksia juostavaksi. Jos sinulla on tietoa henkilöstä, joka haluaisi kokea suurviestin tunnelmaa, ilmoita hänelle mahdollisuudesta ja laita sähköposti Ossille. Venlajoukkueet ovat sopivasti täynnä.

Tietenkin seuramme pyrkii mahdollisimman hyvään sijoitukseen viesteissä. Vieläkin on mahdollista, että 1. ja 2. joukkueen suunnistaja on estynyt osallistumaan viestiin, jolloin oman seuran 3. joukkueesta nostetaan suunnistaja sairastuneen tilalle. Varsinkin nuorilla miehillä intoa tuntuu riittävän enemmän kuin järkeä. Varoittelusta huolimatta nuorison edustajat päästivät höyryjä irti viimeistelyharjoituksessa. Kauhea rytinä kuului maastosta, kun nuorison edustajat vähän kisailivat loppukirissä. Onneksi loukkaantumisia ei sattunut.

Jukolan viestissä 3. ja 4. -joukkueiden muutosten osalta joukkueen on itse etsittävä suunnistajapankista varajuoksija estyneen tilalle. Halukkaita juoksijoita löytyy ja näin toimittaessa muut joukkueet pysyvät suunniteltuina. Suuressa määrässä ihmisiä sairastumisia tulee, eikä niitä ei voida arvata etukäteen. Terveet pääsevät metsään.

Majoitusteltta-alueelta on varattu 4 kpl 10×10 m alueet yöpymistä varten. Majoitusruudut ovat TB13, 14, 19 ja 20. Seurateltalle varattu paikka on SO88. Parhaat ja väsyneimmät vitsit väännetään aamuyöllä. Silloin naurattaa huonokin juttu. Kannattaa testata stand-up -lahjoja.

Ps. jokainen joukkue osallistuu yhteisten asioiden hoitoon Jukola-alueella. Yhteistä puuhasteltavaa riittää; ota vahvoille käsivarsillesi väsyneen ystäväsi reppu, seuran viiri tai teltta. Saat vastapalvelukseksi hymyn ja hyvän mielen! Tervetuloa nauttimaan kesän suurtapahtuman tunnelmasta!
Lisätietoa Jukolan kilpailukutsusta.I

Takaisin