Kilpeläiselle SM-sprintin kultaa

Mauri Kilpeläisen kulku oli kohdallaan SM-sprintin H55 sarjassa ja voitto irtosi reilulla 50 sekunnin erolla kakkoseen. Kuosulaisten menestystä siivitti Juhani Jetsonen H45 sarjan kakkossijallaan. Muita Kuosulaisia 10 joukossa olivat D45 sarjassa Merja Pulkkinen sijoittuen 6:nneksi, Sirpa Suhonen samassa sarjassa 8., Riikka Holm D35 sarjassa myös 8.

KuoSulaisten ilahduttavaa olivat myös kovatasoisten H/D 16-18 sarjojen Kuosulaisten saavuttamat A-finaalipaikat: sijoitukset loppukilpailussa: D16 Anniina Suhonen 18. ja Emilia Mänttäri 20. H18 sarjassa Antto-iiro Suhonen 35. H16 sarjassa karsinnan ykköspaikalta finaaliin startannut Aleksi Tuovinen koki kovia, kun finaalin 4. sija vaihtui 15 metrin ohiajon ja rastiseikkailun jälkeen väärästä leimasta hankittuun hylsyyn.

Seuraavana suunta kohti Mikkelin Jukolaa, jota ennen suunnistustapahtumia on runsaasti tarjolla esim. kuntorastien, Kisakeskuksen VOLlin, lähialueen kansallisten (iisalmi) ja Salon nuorten MM-katsastusten (Aleksi ja Antti-iiro) sekä PM-katsojakisojen muodossa.

Muista myös seuranmestaruuskisat Tervaruukilta 9.6 klo 18. Katso tarkempi kilpailukutsu uutisista.

Takaisin