Kesä lähestyy, leskenlehti loistaa kohta. ”Me too”, kuuluu Puijolta…

Miitu Korhonen

Teippiä nastariin virittää neiti-X

1. Koko nimi?
Miitu Kaisu Maaria Korhonen

2. Syntymäkuukausi?
Maaliskuu

3. Perheeseen kuuluu?
Avopuoliso Juuso

4. Kilpailusarja vuonna 2016?
D21

5. Milloin ja miten aloitit suunnistuksen?
Ensikosketuksen suunnistukseen olen saanut jo 4 vuotiaana perhesuunnistuksessa/rastirallissa Kainuunrastiviikolla. Tämän jälkeen oli muutaman vuoden tauko muiden lajien parissa, mutta metsät kutsuivat uudelleen 11TR-sarjassa ja aloitin suunnistustaitojen kartuttamisen KuoSun nuorten harjoituksissa.

6. Parasta suunnistuksessa?
Uudet maastot ja kokemukset ympäri maailmaa. Mahtavaa on myös se, että jokainen kisa on omanlaisensa, eikä koskaan metsässä voi tietää todellista tilannetta.

7. Mehevin pummisi?
Mehevin pummi, joka nyt tuoreeltaan tuli mieleen, tehtiin Annan kanssa Espanjan-leirillä multitekniikkaharjoituksessa suuntaväleillä. Harjoitus oli leirimme ensimmäinen varsinainen harjoitus, joten maastotuntemus oli hieman puutteellinen. Kartalla oli ainostaan rastiympyrät, muuten väleillä kartta valkoisena. Lähdimme reippaasti vuorovedolla ja ensimmäinen rasti löytyi hyvin. Toisella rastilla ongelmat alkoivat: etsimme rastia (vihreäpiste=pensas) ympyrän reunalla piikkipusikossa ja lopulta luovutimme ja jatkoimme kolmoselle, joka löytyi hyvin.  Tämän jälkeen jatkoimme hyvässä suunnassa neloselle, mutta jäimme etsimään rastia rastivälin puoleen väliin. Tämä johtui siitä, että ympyrässä ennen rastia näkyi tie ja ylitimme tien (, joka olikin valkoisella alueella), joten luulimme olevamme rastin lähellä ja rasti ei sitten tietenkään löytynyt.. Matka jatkui samaa rataa ja lopulta löysimme vain neljä rastia kahdeksasta ja niistäkin kaksi hyvällä tuurilla. Pummiaikaa tähän on mahdotonta määrittää, mutta näin pihalla en ole koskaan ollut!

8. Peukalo vai levy?
Peukku

9. Tavoitteet?
Tavoitteena ensi kaudella on päästä SM-kisoissa A-finaaleihin ja juosta niissä oman tasoiset suoritukset. Lisäksi viesteissä on tarkoitus juosta mahdollisimman hyvin ja pitää KuoSun lippua korkealla.

 
10. Kenelle heität teippirullan?
Seuraavaksi esittelyvuorossa Laura Joonas.

Takaisin