Jukola 2019 Kangasala – Jukolan ja Venlojen viestin joukkueet

Vastuuhenkilöt pitävät jukolapalaverin joukkueiden kokoonpanoista ensi tiistaina 4.6., jonka jälkeen ne julkistetaan.

Kasvatimme joukkueiden lukumäärää. Venlojen viestiin on ilmoitettu 9 ja Jukolaan 6 joukkuetta. Kaikille ilmoittautuneille on paikka KuoSun joukkueissa. Ilmoittautumisten perusteella Ossi Lakkala ja Vesa Saramäki pohtivat naisten 3.-9. -joukkueiden ja miesten 3.-6. joukkueiden kokoonpanot. Nämä JOUKKUEET MIETTIVÄT ITSE JUOKSUJÄRJESTYKSENSÄ ja ilmoittavat ne Ossille sähköpostilla ossi.lakkala@gmail.com 10.6. mennessä. Ilmoittatumislomakkeella ilmoittamasi osuustoive pyritään ottamaan huomioon. Hyvällä tuurilla toive toteutuu, mutta kaikki eivät voi saada sitä lyhyttä osuutta. Muista myös, että pitkä osuus käy varmimmin parhaimmissa osissa kilpailumaastoa.

Tietenkin seuramme pyrkii mahdollisimman hyvään sijoitukseen viesteissä. Jos 1. ja 2. joukkueen suunnistaja on estynyt osallistumaan viestiin, nostetaan oman seuran 3. joukkueesta suunnistaja sairastuneen tilalle. Muiden joukkueiden muutosten osalta joukkue on itse velvollinen etsimään suunnistajapankista varajuoksijan estyneen tilalle. Halukkaita juoksijoita löytyy ja näin toimittaessa muut joukkueet pysyvät suunniteltuina. Suuressa määrässä ihmisiä sairastumisia tulee, eikä niitä ei voida arvata etukäteen. Terveet pääsevät metsään.

Majoitusteltta-alueelta on varattu 4 kpl 10×10 m alueet yöpymistä varten. Majoitusruudut ovat TD13, 14, 19 ja 20. Seurateltalle varattu paikka on SO88. Parhaat ja väsyneimmät vitsit väännetään aamuyöllä. Silloin naurattaa huonokin juttu. Kannattaa testata stand-up -lahjoja.

Ps. jokainen joukkue osallistuu yhteisten asioiden hoitoon Jukola-alueella. Yhteistä puuhasteltavaa riittää; ota vahvoille käsivarsillesi väsyneen ystäväsi reppu, seuran viiri tai teltta. Saat vastapalvelukseksi hymyn ja hyvän mielen! Tervetuloa nauttimaan kesän suurtapahtuman tunnelmasta!
Lisätietoa Jukolan kilpailukutsusta.I

Takaisin