Jukola 2019 Kangasala – ilmoittautuminen 15.5. mennessä

Vihdoin on tullut se aika vuodesta. Jukola kutsuu. Ilmoittaudu mukaan!

Venlojen viestiin on ilmoitettu 6 ja Jukolaan 4 joukkuetta. Ilmoittautumisten perusteella Ossi Lakkala ja Vesa Saramäki pohtivat naisten 3.-6. -joukkueiden ja miesten 3.-4. joukkueiden kokoonpanot, jotka julkistetaan (Ossille ja Veskulle) sopivana ajankohtana. Nämä JOUKKUEET MIETTIVÄT ITSE JUOKSUJÄRJESTYKSENSÄ ja ilmoittavat ne Ossille sähköpostilla ossi.lakkala@gmail.com 10.6. mennessä. Ilmoittautumislomakkeessa voit esittää osuustoiveen. Hyvällä tuurilla toive toteutuu, mutta kaikki eivät voi saada sitä lyhyttä osuutta. Muista myös, että pitkä osuus käy varmimmin parhaimmissa osissa kilpailumaastoa. Ilmoittautumisten perusteella voidaan joukkueiden määrää lisätä.

Tietenkin seuramme pyrkii mahollisimman hyvään sijoitukseen viesteissä. Jos 1. ja 2. joukkueen suunnistaja on estynyt osallistumaan viestiin, nostetaan oman seuran 3. joukkueesta suunnistaja sairastuneen tilalle. Muiden joukkueiden muutosten osalta joukkue on itse velvollinen etsimään suunnistajapankista varajuoksijan estyneen tilalle. Halukkaita juoksijoita löytyy ja näin toimittaessa muut joukkueet pysyvät suunniteltuina. Suuressa määrässä ihmisiä sairastumisia tulee, eikä niitä ei voida arvata etukäteen. Terveet pääsevät metsään.

Majoitusteltta-alueelta on varattu 4 kpl 10×10 m alueet yöpymistä varten. Majoitusruudut ovat TD13, 14, 19 ja 20. Seurateltalle varattu paikka on SO88. Parhaat ja väsyneimmät vitsit väännetään aamuyöllä. Silloin naurattaa huonokin juttu. Kannattaa testata stand-up -lahjoja.

Ps. jokainen joukkue osallistuu yhteisten asioiden hoitoon Jukola-alueella. Yhteistä puuhasteltavaa riittää; ota vahvoille käsivarsillesi väsyneen ystäväsi reppu, seuran viiri tai teltta. Saat vastapalvelukseksi hymyn ja hyvän mielen! Tervetuloa nauttimaan kesän suurtapahtuman tunnelmasta!
Lisätietoa Jukolan kilpailukutsusta.

Ilmoittautumislinkki

Takaisin