Ilmoittaudu leirille viim. ke 24.7.19

Muistutus: Kuopion Suunnistajat järjestää oman lasten ja nuorten leirin Aluemestaruuskisojen (Savo-Karjala) yhteydessä 10.-11.8. Rautavaaran Metsäkartanolla. Lauantaina on hlökohtaiset pitkän matkan kisat ja sunnuntaina viestit Rautavaaran ja Nurmeksen välillä. Meille on varattu Rautavaaran Metsäkartanolta metsäkämppä, jossa on 26 petipaikkaa kerrossängyissä. Petipaikat ovat jaossa nopeimmille, hinta 36 €/hlö sis päivällinen, iltapala ja aamupala, omin liinavaattein. Jonkin verran mahtuu omilla patjoilla sisälle tai omiin telttoihin, myös Kuosun 2 isoa telttaa on käytettävissä, hinta 28 €/hlö, sis em ruokailut. Tyhjiä petejä ei voida jättää, joten ei voida taata esim perhehuoneita vaan pikemminkin tyttö- ja poikahuoneet. Kämpällä on tuvassa 10 petipaikkaa, loput petipaikat kolmessa erikokoisessa makuuhuoneessa.

Ilmoittautumiset mahd pian, viim  ke 24.7. klo 11.00 ruoka-allergiatietoineen ja huonetoiveineen, joita mahdollisuuksien mukaan huomiodaan. (Suurin osa ajasta ollaan ulkona ja muissa touhuissa, joten tuskin niin väliä, kuka tuhisee kerrossängyn yläpetillä 🙂
Leiri-ilmoittautumiset tiina.sundvall@dnainternet.net. Kisaan ilmoittautuminen mielellään itse Irman kautta. Jos ei ole lisenssiä voi Tiinalle kisailmoittaumisenkin laittaa.

Takaisin