Hän on Sopo.

Teippi esittelee teille nuoren Annikan. Urheilullisuuden ja herkkyyden kilpailusuoritukseen hän on perinyt vanhemmiltaan. Muilla saattaa olla pallo hukassa, mutta Annikalla ei. Jalkapalloakin innokkaasti harrastava lukiolainen löytää myös rastit millimetrin tarkasti. Kuva neidistä saattaa näyttää sumuiselta, mutta tulevaisuus ei.

Annika Sopo

1. Koko nimi? Edla Annika Emilia Sopo
2. Syntymäkuukausi? Kesäkuu
3. Perheeseen kuuluu? Äiti, iskä, pikkuveli Elias ja isoveli Aleksi
4. Kilpailusarja vuonna 2016? D18
5. Milloin ja miten aloitit suunnistuksen? Jaa a, minulla ei ole siitä minkäänlaisia muistikuvia. Joskus on äiti ja iskä tainnut kertoa, että olin mukana reppuselässä Jyväskylän suunnistuskoulussa, jossa Aleksi kävi. Kaippa olen sitten siitä itsekin aloittanut. En kyllä ole varma onko tämäkään tarina tosi, kun en ole ikinä kummemmin ajatellut sitä. Suunnistus on aina ollut osa elämää.
6. Parasta suunnistuksessa? Metsä ja luonto. Suomalaisena tykkään, kun kukaan ei tuijota suorituksen aikana vaan saa mennä rauhassa yksin. Suunnistajien perhe on myös ihana juttu
7. Mehevin pummisi? Ehkä mehevin oli joku vuosi sitten kll-kisoissa, kun lähdin heti lähtöruudusta 180 astetta väärään suuntaan ja pyörin siellä puoli tuntia. Nolotti kulkea lähdön ohi uudelleen, joten tein vielä lisämutkan kiertääkseni sen. Sen jälkeen ei huvittanut enää yhtään, mutta loppuun asti kuitenkin juoksin.
8. Peukalo vai levy? Levy
9. Tavoitteet? SM-kisat ovat aina kauden tärkeimpiä kisoja. Suomen tasolla hyvin sijoittuminen on tällä hetkellä tavoite.
10. Kenelle heität teippirullan? Mette Nygård

Takaisin