Alma; Savon hitain?

Alma

Tällä kertaa teippirulla esittelee Hämeestä Kuopioon opiskelemaan muuttaneen Alman. Tämä neiti ei kuitenkaan ole hidas. Tule joskus kokeilemaan radalle. Myytit Hämeen hitaista eivät aina pidä paikkaansa.

1. Koko nimi?
Alma Emilia Toivonen

2. Syntymäkuukausi?
Heinäkuu

3. Perheeseen kuuluu?
Pirkkalassa isä, äiti, veljet Eevert (18) ja Vilhelm (14).

4. Kilpailusarja vuonna 2016?
Naisten pääsarja

5. Milloin ja miten aloitit suunnistuksen?
Kotini on aina pursunnut karttoja. Katselin vauvaiästä asti suunnistuskilpailuja muksulasta käsin. Iltarasteja aloin kiertää vanhempien kanssa parivuotiaana. Ensimmäiset kilpailuni kävin noin viisivuotiaana mutta yksin uskalsin mennä metsään vasta noin 10-vuotiaana.

6. Parasta suunnistuksessa?
Parasta suunnistuksessa on luonto, itsensä haastaminen ja se, että kilpailuissa tilanne elää aina ja sijoitukset eivät ole kiveen hakattuja. Mukavinta suunnistus on auringonpaisteella hyväkulkuisessa kangasmaastossa, jossa näkyy paljon muita.

7. Mehevin pummisi?
Kaikkien aikojen mehevin pummi tuli partiolaisena, kun olin noin 11-vuotias. Tarkoitus oli mennä peruskartalla ilman kompassia noin kilometrin matka. Eksyimme täysin, kävelimme kilometrikaupalla ja löysimme kartalle tullessamme eräälle tielle, kun oli jo pimeää. Kokonais-pummiaika oli noin neljä tuntia.

8. Peukalo vai levy?
Peukalo

9. Tavoitteet?
Tavoitteenani on päästä henkilökohtaisissa SM-kisoissa A-finaaliin ja olla kova viestinainen KuoSun joukkueissa Tiomilassa, Venlojen viestissä sekä SM-viestissä.

10. Kenelle heität teippirullan?
Heitän Miitu Korhoselle.

 

Takaisin