25 Manna

Lähtö 25 manna viestiin jäähallilta  perjantaina klo 12.00

 

Lähdemme valloittamaan ruotsin maata 25 mannan merkeissä. Matkaan lähtee 28 innokkaan urheilijan joukkue. Matkassa on tänä vuonna mukana myös kolme innokasta huoltajaa/varamiestä(henkilöä).

Matkaa teemme Väänäsen Riston bussilla. Ota mukaan halutessasi DVD elokuvia, matka taittuu mukavammin elokuvia katsellessa. Syömme matkalla Turkuun omakustanteisesti. Turusta  lähdemme klo 20.55 Viking linen Isabellalla kohti Tukholmaa. Laivalla jokainen syö menomatkalla omien halujen ja rahapussin mukaisesti. Laivan pitäisi olla Tukholmassa lauantai aamuna klo 6.30. Poistumme laivasta ripeästi ja matkaamme bussilla kilpailupaikalle.

Kilpailupaikka on Almnäsissä, Södertäljen lounaispuolella. Kilpailemme viestissä 365 muun joukkueen kanssa, joten viestin viejiä metsässä on yli 9000. Tiukan kilpailun jälkeen  suuntaamme taas Tukholman satamaan ja Vikingin Amorella starttaa kohti Turkua klo 20.00. Laivalla meille on varattuna yhteinen buffet-illallinen alkaen klo 20.30. Muita ruokailuja ei ole varattu laivalle yhteisesti. Hyvin nukutun yön jälkeen  saavumme Turkuun klo 7.35. Aamupalan syömme Auran ABC:llä omakustanteisesti.

Mukaan normaali kilpailuvarustus ja paljon lämmintävaatetta. Reisulla myös kumikengät ovat perinteisesti olleet  kovaa huutoa.

Lisätietoja matkasta,

Timo Suhonen

050 4035700

Joukkuekokoonpano:

Osuus Juoksijoita Pituus km Juoksija(t)
1 1 7,1 Antto-Iiro Suhonen
2 1 7,1 Aleksi Tuovinen
3 4 4,3-4,4 1) Annika Sopo 2) Päivi Leppävuori 3) Minna Nygård 4) Sirpa Suhonen
4 4 2,6 1) Annika Kirvesmies 2) Hanna Leppävuori 3) Marikki Nygård 4) Anton Laukkanen
5 4 6,3 1) Marko Sopo 2) Aleksi Sopo 3) Timo Tuovinen 4) Janne Kukkonen
6 4 4,6-4,7 1) Vesa Hallikainen 2) Jaakko Hallikainen 3) Timo Suhonen 4) Marko Nyrård
7 4 5,4-5,5 1) Tiia Jetsonen 2) Markku Leinonen 3) Anniina Suhonen 4) Emilia Mänttäri
23 1 3,9 Johanna Räsänen
24 1 8,6 Markus Räsänen
25 1 6,1 Miitu Korhonen
Osuus Juoksijoiden lkm Pituus km Arvioitu aika Vaihto Vaikeusaste Juoksija(t)
1 1 7,1 35 min 9:35 Sininen Antto-Iiro Suhonen
2 1 7,1 35 min 10:10 Sininen Aleksi Tuovinen
3 4 4,3-4,4 32 min 10:42 Punainen 1) Annika Sopo 2) Päivi Leppävuori 3) Minna Nygård 4) Sirpa Suhonen
4 4 2,6 16 min 10:58 Valkoinen 1) Annika Kirvesmies 2) Hanna Leppävuori 3) Marikki Nygård 4) Anton Laukkanen
5 4 6,3 36 min 11:34 Sininen 1) Marko Sopo 2) Aleksi Sopo 3) Timo Tuovinen 4) Janne Kukkonen
6 4 4,6-4,7 27 min 12:01 Punainen 1) Vesa Hallikainen 2) Jaakko Hallikainen 3) Timo Suhonen 4) Marko Nyrård
7 4 5,4-5,5 31 min 12:32 Punainen 1) Tiia Jetsonen 2) Markku Leinonen 3) Anniina Suhonen 4) Emilia Mänttäri
23 1 3,9 23 min 12:55 Oranssi Johanna Räsänen
24 1 8,6 45 min 13:40 Sininen Markus Räsänen
25 1 6,1 37 min 14:17 Sininen Miitu Korhonen
Takaisin

25 Manna

Hei!

Nuoret järjestävät  jälleen 25 Mannaa. Viime syksynä oli iso halooo , että kaikki eivät päässeet mukaan. Ilmoittautuneita on vasta 9. Kaikista ikäluokista  osallistujia tarvitaan lisää mukaan . ILMOITTAUDU NYT AJOISSA, jotta perinne Mannasta jatkuu…….

 TERV. TimoS

Takaisin

25 Manna

Kuosun lähtö 25mannaan Ruotsiin on varmistunut. Kiitokset runsaasta mielenkiinnosta joukkuetta kohtaan. Startataan matkaan pe 10.10 klo 12.00 Kuopiosta bussilla. Tarkempaa matkustusaikataulua tulee myöhemmin. Mukavaa suunnistuskokemusta odotellessa lenkkeilyintoa kaikille.

Antto-Iiro Suhonen

Takaisin